• 10
  • 13
  • solusi A2
  • solusi 2

Products Pick Up

kita kurban kabeh varieties saka produk kayu lan mesin kekayon, kalebu veneer, plywood, Beeding kayu, peeling mesin, slicing mesin, hoepress nad mesin coldpress etc.

Jingyuan Solution

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

Linyi Jingyuan Impor & Co. Ekspor, Ltd spesialisasi ing ngekspor kabeh jinis veneer, plywood, Beeding wooden, mesin kekayon, etc. We duwe pabrik veneer slicing dhewe, nanging uga menehi hasil produk-related kayu lan mesin. ..

Contact Jingyuan

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.