• 10
  • 13
  • zgjidhja a2
  • solucion 2

Produkte Pick Up

Ne ofrojmë të gjitha varietetet e produkteve të drurit dhe makineri te perpunimit te drurit, duke përfshirë rimeso, kompensatë, beeding druri, lëkurë makine, presje në feta makine, hoepress nad makinë coldpress etj

Jingyuan Zgjidhja

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të Formacionet produktit
që pikërisht përshtatet për aplikacione të ndryshme dhe mjediset operative.

Rreth kompanisë

Linyi Jingyuan Import & Export Co., Ltd specializuar në eksportuese të gjitha llojet e rimeso, kompensatë, beeding druri, makineri Njoftime, etj Ne kemi fabrikë tona rimeso presje në feta, por ne gjithashtu të merren në produkte të tjera të drurit të lidhura dhe makineri. ..

Kontakt Jingyuan

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.